Samfunnsansvar

Zeiner Gruppen engasjerer seg i bærekraftig sosiale prosjekter, både lokalt og internasjonalt. Både gjennom økonomiske bidrag og gjennom personlig engasjement.

Lokalt har vi inngått et samarbeid med Kirkens Bymisjon Vestfold. De har en rekke gode prosjekter i Tønsberg.

Innen idrett er vi for det første stolt sponsor til Bjørnar Erikstad i Erikstad Sailing Team.  Bjørnar er en av verdens beste seilere i 2.4 MR-klassen og en fantastisk representant for Tønsberg seilforening og Norsk seiling generelt.

Zeiner Gruppen er også stolt sponsor til Team Stavnar Golf og dermed også regionssponsor for Madelene Stavnar. Hun er tidenes yngste norske golfproff og har en meget spennende sesong foran seg på Ladies European Tour som hun kvalifiserte seg for i 2016. Sander Stavnar blir også profesjonell fra 2017 og er et stort norsk golftalent. Han skal forsøke å etablere seg i Nordic League i året som kommer. Vi gelder oss til å følge deres utvikling videre.

Ellers støtter vi også store og små prosjekter/ arrangementer lokalt.  Vi er en av støttespillerne til samarbeidsprosjektet  Pulserende Kystperle, vi var hovedsponsor til Færderfestivalen 2017 og vi støtter arbeidet med å få historiske DS Kysten til å bli seilklar igjen i Tønsberg-skjærgården.

 

Leave a Reply